práklad jak se to nemá delat

Je velká škoda, že slušný potenciál této verejné devítky není vubec využíván. Ale postupne: Hrište ne nazavlažované a tak jsou ted kompletne VŠECHNY fairwaye (a vetšina greenu) ve stavu, který by všude jinde okamžite prohlásili za pudu v oprave. Trasy vlastních jamek jsou zajímave a nárocne rešeny ale mezi nimi musíte skoro vždy absolvovat skoro stejnou vzdálenost mezi greenem a dalším odpalištem. Krome jednicky poznáte všechny další odpalište pouze podle znacících "polen", kvalita trávníku (no to jsem prehnal) je otresná. Snaha ušetrit na provozu hrište je až trapne videt. A k tomu všemu poslední totální paradox: green fee je 500,- a o vídendech 600,- !!!!! Vrele doporucuji cinovníkum klubu aby se zajeli podívat na ostatní verejná hrište a budto upravili green fee tak na 200,- nebo o 300% zlepšili kvalitu trávníku. Protože v soucasnosti pro zacátecníka existují levnejší (a jednodušší) hrište a pro pokrocilého je kvalita proste neakceptovatelná. To je cesta do pekel a uprímne - to by zase byla škoda. Ješte jednou - potenciál tohle hrište rozhodne má.

Vložil: JiriPM - 7/27/2007 10:37:11 AMreagovat 

Hra v "pekle"

Vše je asi pravda, problém je v tom, že hrajeme naše hrište docela rádi, práve pro jeho nárocnost a zajímavost. Hlavne ze žlutého odpalište na petiparové ctverce vidíme my "kopáci" "všechny svaté". Také se hodne nachodíme, ale to jiste není na škodu pro naši fyzickou kondici.

Vložil: Manager - 9/4/2007 8:16:13 PMreagovat 

Žádná další vlákna diskuze nebyla nalezena.