Titleist je golfová obchodní značka společnosti Acushnet Company (USA).  Kromě značky Titleist vládne Acushnet Company také značkám Cobra, FootJoy, Pinnacle a Scotty Cameron.

Pod značkou Titleist vyrábí golfové míčky, golfové hole a mnoho golfových doplňků.

Golfové míčky

Titleist lze označit za jedničku mezi golfovými míčky. Golfové míčky Titleist vyrábí Acushnet již od roku 1935.

Současná nabídka míčů: DT SO/LO, DT Carry, DT Roll, NXT, NXT Tour, NXT Extreme a velice ceněné Pro V1 & Pro V1x. Prvně se objevili na PGA Tour v roce 2000 a jsou dodnes pokládány za vůbec nejlepší míče.

Golfové hole

Golfové hole Titleist jsou určeny především pro profesionální hráče a lepší amatérské hráče s nízkym hendikepem. To platí zejména pro železa. Žádná série želez Titleist není určená začínajícím hráčům.

Z dřev jsou pro amatérskeho golfistu použitelné některé z posledních modelů drajvrů zejména série 905R a 907D2 (obě game improvement s využitím maximálního dovoleného objemem hlavy 460cm3)

Velice kvalitní a oblíbené jak u profesionálnich tak u amatérských hráčů jsou vedže série Vokey design.

Golfové doplňky

Pod značkou Titleist lze dále najít řadu doplnků jako bagy, čepice, vozíky, atd.



Scotty Cameron je speciální značkou Titleistu pro patry. Tyto patry jsou velice drahé a jsou často v bagu známych profesionálů.

Profesionální hráči na tůře

Steve Stricker, Adam Scott, Zach Johnson, Martin Kaymer, Arron Oberholser, Robert Karlsson, Ryuji Imada, Billy Mayfair, George McNeill, Troy Matteson, Gonzalo Fernandez-Castano, Mikko Ilonen, Nick Watney, Ross Fisher, Davis Love III, Ben Curtis, Brett Quigley, Charley Hoffman, Tom Pernice, Jr., Gregory Bourdy, Peter O'Malley, Jason Bohn, ....

Souvisejíci odkazy

www.titleist.com